Transport gratuit de la 639 Lei
Transport gratuit de la 639 Lei
Peste 17.000 de produse
Peste 17.000 de produse
Retururi în  30 de zile
Retururi în 30 de zile

Benzi elastice extensoare Power Band Movo Mini Band Optimum - Verde

56,40 Lei
Cumpără și economisește cu
Programul de Loialitate
Livrare în 4-5 zile
Cantitate valabilă:
4 buc.

Power Band Movo Mini Band Optimum - Verde

56,40 Lei Power Band Movo Mini Band Optimum - Verde
    ST17962
Power Band Movo Mini Band Optimum - verde Practicarea tenisului, ca și alte sporturi cu impact...mai mult

Power Band Movo Mini Band Optimum - verde

Practicarea tenisului, ca și alte sporturi cu impact ridicat, necesită nu numai abilități și strategie, ci și forță, flexibilitate și sănătate. Power Band Movo Mini Band Optimum - verde este un instrument bine conceput și versatil, perfect pentru jucătorii de tenis care trebuie să se asigure că se află la cel mai înalt nivel de pregătire fizică și rezistență.

Stimulează-ți mobilitatea, stabilitatea și forța

Movo Mini Band Movo este un dispozitiv excelent pentru antrenamentul dumneavoastră de mobilitate și stabilitate. Perfect pentru activități de încălzire, antrenamente de reabilitare și exerciții de activare, este un must-have pentru întărirea grupelor musculare cruciale necesare în tenis, cum ar fi mușchii fesieri și cei de bază.

Confort și durabilitate combinate

Confecționată dintr-o țesătură specială care nu afectează pielea și este confortabilă, puteți fi siguri că antrenamentul cu Movo Mini Band este o experiență plăcută. Mătăsoasă, moale, dar flexibilă și foarte rezistentă, această bandă elimină tragerea pielii și iritațiile asociate cu benzile elastice obișnuite de antrenament.

Nivel optim de rezistență

Movo Mini Band Optimum oferă un nivel de întindere mai mare, de până la 65 cm, de la o stare de repaus de 30 cm, oferind rezistența ideală pentru a vă spori forța și rezistența musculară. Hipoalergenică și fără latex, această bandă este sigură chiar și pentru cea mai sensibilă piele.

Numărul produsului: ST17962
Culoare: Verde
Ați plasați o comandă în numele unei companii înregistrate de UE, astfel încât în ​​magazinul nostru prețurile pentru comanda dvs. sunt afișate fără TVA. După plasarea comenzii, veți primi o factură cu TVA 0% împreună cu bunurile.