Transport gratuit de la 639 Lei
Transport gratuit de la 639 Lei
Peste 17.000 de produse
Peste 17.000 de produse
Retururi în  30 de zile
Retururi în 30 de zile

Despre compania noastră

Pasiunea noastră pentru tenis este neîntreruptă de mulți, mulți ani. La început aveam terenuri de tenis pe care le folosim și astăzi. Apoi am înființat un magazin de tenis, inițial lângă terenuri, și am început încă din 2006, iar mai târziu am decis să ne extindem selecția și să înființăm un magazin online care există din 2009. Datorită pasiunii noastre pentru tenis, profesionalism și excelență, Strefa Tenisa (Tennis-Zone) este în prezent cel mai mare magazin de tenis din Polonia. La www.strefatenisa.com.pl, pe lângă cel mai cunoscut magazin online de tenis, avem două magazine în Varșovia.

Oferta noastră include cele mai mari mărci de echipamente de tenis, printre care menționăm Wilson, Head, Babolat, Yonex, Tecnifibre, Tretorn, Robin Soderling și multe altele, precum și mărci de îmbrăcăminte precum: Nike, Adidas, Asics, New Balance, Lotto, Mizuno și mult mai multe.

Tennis-Zone are în prezent 50 de angajați. Sunt în mare parte fani ai tenisului sau ai altor sporturi. Dealerii noștri sunt antrenori de tenis și instructori cu cunoștințe bune despre echipamente pentru a putea fi consultați despre selecția produselor. În prezent livrăm peste 700 de rachete pe lună prin magazinele noastre.

Jucători profesioniști de tenis precum Agnieszka Radwańska și Jerzy Janowicz joacă cu rachetele noastre și își întrețin rachetele de tenis la noi. Fed Cup poloneză, care include Magda Linette, Magda Fręch, Alicja Rosolska și Iga Świątek, se numără printre clienții noștri obișnuiți. Cooperăm cu Asociația Poloneză de Tenis și cu multe cluburi și asociații poloneze de tenis. Jucătorii de tenis profesioniști polonezi, precum și amatorii au încredere în noi și au încredere în echipamentul nostru de ani de zile. Magazinul nostru oferă un program de loialitate atractiv pentru clienții individuali, antrenorii de tenis și cluburile sportive. Ca parte a comenzilor noastre online, oferim comenzi cu livrare în 24 de ore, livrare gratuită și returnarea produselor achiziționate cu o perioadă extinsă de până la 30 de zile.

Facem tot posibilul pentru a face cumpărăturile în magazinele noastre o plăcere pentru toată lumea.

Cu stimă, Echipa Tennis Zone

Ați plasați o comandă în numele unei companii înregistrate de UE, astfel încât în ​​magazinul nostru prețurile pentru comanda dvs. sunt afișate fără TVA. După plasarea comenzii, veți primi o factură cu TVA 0% împreună cu bunurile.