Transport gratuit de la 639 Lei
Transport gratuit de la 639 Lei
Peste 17.000 de produse
Peste 17.000 de produse
Retururi în  30 de zile
Retururi în 30 de zile

Ținte și markere Gamma Disc Cone - Violet

113,90 Lei
Cumpără și economisește cu
Programul de Loialitate
Livrare în 4-5 zile
Cantitate valabilă:
2 buc.

Gamma Disc Cone - Violet

113,90 Lei Gamma Disc Cone - Violet
    ST16993
Con de discuri Gamma - Set de 5 Descriere produs Întărește-ți abilitățile și stimulează-ți...mai mult

Con de discuri Gamma - Set de 5

Descriere produs

Întărește-ți abilitățile și stimulează-ți performanța cu setul Gamma Disc Cone, realizat cu precizie pentru a maximiza rezultatele și pentru a-ți îmbunătăți rutina de antrenament. Pachetul include cinci conuri cu discuri de culori distincte, concepute pentru a oferi performanțe de neegalat, un aspect atractiv și pentru a vă ajuta să atingeți noi niveluri de profesionalism sportiv.

Caracteristici exclusive

Conurile Gamma Disc Cones nu sunt conurile de antrenament obișnuite. Cu cinci culori diferite în pachet, puteți diferenția cu ușurință între exerciții, bucurându-vă în același timp de versatilitatea pe care o oferă aceste conuri. Fabricate din materiale plastice durabile, sunt concepute pentru a rezista oricărei furtuni, fie că este vorba de condiții meteorologice dure sau de activități riguroase.

Îmbunătățiți-vă antrenamentul cu Gamma

Fie că doriți să vă îmbunătățiți agilitatea, să vă rafinați coordonarea sau să vă concentrați pe viteză și precizie, aceste conuri cu discuri reprezintă un plus excelent pentru orice regim de antrenament. Ideale pentru exerciții individuale sau exerciții de echipă, natura lor versatilă vă permite să creați exerciții personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră specifice de sport sau de fitness.

Durabil și versatil

Conul cu disc Gamma - 5P nu se remarcă doar prin durabilitatea sa impresionantă, ci și prin multifuncționalitatea sa. Cu un diametru care permite o vizibilitate și o recunoaștere ușoară, aceste conuri sunt perfecte pentru activități sportive variate, inclusiv fotbal, fotbal, baseball și multe altele.

Punct de colectare

Doriți să puneți mâna pe conul Gamma Disc Cone - 5P? Acestea sunt disponibile pentru a fi ridicate la al. Bohaterów Września 12. Aduceți-vă antrenamentul la un nou nivel cu aceste conuri versatile, durabile și colorate în mod adaptiv. Nu uitați, practica este cheia perfecțiunii, iar cu setul Gamma Disc Cone, sunteți pe drumul cel bun pentru a excela în sportul ales. Ia-ți setul acum.

Declarație de încheiere

În lumea sportului, fiecare centimetru de îmbunătățire contează. Îmbunătățește-ți experiența de antrenament cu setul Gamma Disc Cone - 5P. Calitate, culoare și funcționalitate dinamică, aceste conuri le oferă pe toate. Faceți acum pasul spre o călătorie de antrenament mai eficientă și mai eficace. Croitorie

Numărul produsului: ST16993
Culoare: Violet
Ați plasați o comandă în numele unei companii înregistrate de UE, astfel încât în ​​magazinul nostru prețurile pentru comanda dvs. sunt afișate fără TVA. După plasarea comenzii, veți primi o factură cu TVA 0% împreună cu bunurile.