Transport gratuit de la 639 Lei
Transport gratuit de la 639 Lei
Peste 17.000 de produse
Peste 17.000 de produse
Retururi în 30 de zile
Retururi în 30 de zile

Regulament Card Cadou

CARD CADOU TERMENI ȘI CONDIȚII

 

valabil din 22.04.2022

 

I. Definiţii

1.Emitent - Strefa Tenisa Sp. z o.o. S.K. cu sediul în Varșovia la adresa bulevardul Bohaterów Września nr. 12, 02-389 Varșovia, înscrisă în Registrul antreprenorilor al Curții Naționale sub numărul KRS 0000545256; instanța de înregistrare unde se păstrează documentația societății: Judecătoria Capitalei Varșovia Varșovia, Secția 12 Comercială a Registrului Tribunalului Național; NIP: 7010469498; REGON: 360859723;

2. Magazin internet - magazinul online www.tennis-zone.ro oferind produse și servicii de tenis de vânzare. Magazinul online este deținut de emitent.

3. Card Cadou Tennis Zone, denumit în continuare Card Cadou - un cod de reducere sub forma unui card tipărit, emis de emitent la purtător, dând dreptul Deținătorului să solicite pe baza acestora Bunurile oferite de magazinul online www.tennis-zone.ro ; emitentul poate individualiza fiecare dintre cardurile emise prin atribuirea unui număr unic de identificare.

4. Cumpărător - o persoană care obține un Card de la emitent în schimbul transferului de bani către emitent, precum și o persoană care primește un Card de la emitent finanțat cu o sumă determinată arbitrar de emitent în cadrul campaniilor promoționale și de marketing desfășurate de către emitent;

5. Deținător - persoana care folosește Cardul pentru a cumpăra Marfă din magazinul online www.tennis-zone.ro;

6. Marfă - îmbrăcăminte, încălțăminte, echipament sportiv, accesorii și servicii oferite spre vânzare în magazinul online www.tennis-zone.ro, cu toate acestea voucherele și cardurile cadou nu vor fi considerate marfă.

 

II. Condiții generale

 

 1. Acești Termeni și Condiții stabilesc condiții generale pentru utilizarea de către Deținător a Cardului Cadou.

 2. Reglementările se aplică Bunurilor vizionate în magazinul online operat sub domeniul www.tennis-zone.ro. Regulile de returnare a Bunurilor efectuate în magazinele menționate mai sus sunt definite în: Regulamentul magazinului online și prevederile relevante ale legii.

 3. În schimbul plății fondurilor primite de la Cumpărător în sumă egală cu valoarea nominală inițială a Cardului, emitentul se obligă să transfere Cardul Cadou Cumpărătorului și să accepte răscumpărarea acestuia în magazinul online www.tennis-zone.ro. Transferul Cardului Cadou către Cumpărător se poate face numai prin metodele de livrare puse la dispoziție de Vânzător. Un Card Cadou nu poate fi dat în schimbul fondurilor pe un alt Card Cadou. Cardul Cadou nu poate fi cumpărat cu o sumă mai mică decât valoarea sa nominală, ceea ce înseamnă în special că nu se vor aplica promoții, discounturi, reduceri de preț sau alte tipuri de reduceri. Cardul Cadou poate fi emis contra următoarelor plăți efectuate de către Client: Ramburs, transfer bancar, card de credit sau altă plată rapidă online

 4. Bunurile vor fi returnate în conformitate cu regulile generale

 5. Rambursarea bunurilor comandate cu un Card Cadou se va face în contul bancar furnizat de client în cel mult 14 zile de la returnare.

 6. Valoarea nominală inițială a Cardului Cadou primit în schimbul numerarului poate fi, la alegerea Cumpărătorului (50, 100, 150, 200, 250, 300, 500, 1000 RON)

 7. Cardul Cadou poate fi folosit doar în magazinul online www.tennis-zone.ro

 8. Cardul Cadou nu va fi înlocuit total sau parțial și nu va fi returnat emitentului. Cele de mai sus se vor aplica și în cazul în care Cardul Cadou nu este răscumpărat în perioada de valabilitate.

 9. Cardul Cadou nu poate fi anulat sau blocat.

 10. Deoarece Cardurile Cadou sunt carduri la purtător, răscumpărarea unui Cardul Cadou va constitui, de asemenea, o tranzacție valabilă dacă Deținătorul intră în posesia Cardului Cadou într-o manieră neautorizată.

 11. Emitentul nu va fi răspunzător pentru pierderea, deteriorarea sau distrugerea Cardului Cadou după cumpărarea acestuia de către Cumpărător sau pentru utilizarea neautorizată a acestuia de către terți.

   

III. Condiții de utilizare a Voucherului

 

 1. Emitentul va accepta spre decontare în magazinul online www.tennis-zone.ro numai Carduri Cadou care au fost prezentate spre utilizare în termenul de valabilitate al acestora.

 2. Deținătorul va răscumpăra Cardul Cadou plătind Bunurile comandate cu fondurile alocate codului de pe Card.

 3. Un singur Card Cadou poate fi utilizat în magazinul online în timpul procesului de finalizare a comenzii.

 4. În cazul în care valoarea Bunurilor achiziționate este mai mare decât valoarea nominală curentă a Cardului Cadou, Deținătorul va plăti diferența de preț ramburs, transfer bancar sau cardul de credit.

 5. Cardul Cadou poate fi utilizat o singură dată. Nu este posibil să utilizați fondurile alocate pe Cardul Cadou de mai multe ori.

 6. Emitentul are dreptul de a refuza răscumpărarea Cardului Cadou în cazul:

 1. Cardul Cadou a expirat

 2. Cardul Cadou este deteriorat într-o măsură care împiedică citirea și introducerea corectă în sistemul de informații a datelor înregistrate pe Card.

 3. Este imposibilă din punct de vedere tehnic prelucrarea Cardului Cadou (în special atunci când este imposibilă obținerea unei conexiuni la sistemul informatic al emitentului), cu prevederea că în cazul menționat la c. emitentul va procesa Cardul Cadou imediat după eliminarea interferenței indicate la punctul respectiv,

IV. Tipul Cardului Cadou, activare și încărcare

 1. Cardurile Cadou sunt limitate numai la carduri la purtător.

 2. Cardul Cadou este activat atunci când emitentul emite Cardul Cadou Cumpărătorului, după ce Cumpărătorul a plătit contravaloarea acestuia.

 3. Cadul Cadou este valabil și activ pentru o perioadă de 12 (douăsprezece) luni de la data la care emitentul emite Cardul Cadou Cumpărătorului.

 

V. Decontarea și reclamațiile referitoare la Cardul cadou

 1. La eliberarea Cardului Cadou, Cumpărătorul va primi de la Emitent un document nefiscal care confirmă achiziția și valoarea nominală a Cardului Cadou achiziționat.

 2. Orice reclamații referitoare la utilizarea Cardul Cadou în Magazinul Emitentului vor fi tratate de către Emitent imediat, dar nu mai târziu de 14 zile de la data la care Deținătorul depune reclamația în scris.

 3. Reclamațiile se pot face la adresa de email [email protected]

 4. Reclamațiile privind Bunurile achiziționate pot fi depuse în termenii și condițiile generale.

 

VI. Dispoziții finale.

Regulamentul este valabil din 22.04.2022 până la o nouă notificare.

Ați plasați o comandă în numele unei companii înregistrate de UE, astfel încât în ​​magazinul nostru prețurile pentru comanda dvs. sunt afișate fără TVA. După plasarea comenzii, veți primi o factură cu TVA 0% împreună cu bunurile.