Transport gratuit de la 639 Lei
Transport gratuit de la 639 Lei
Peste 17.000 de produse
Peste 17.000 de produse
Retururi în  30 de zile
Retururi în 30 de zile

Echipament antrenament Set de antrenament

Închideți filtrele
  •  
  •  
din la
Alegerea ta:
Nu au fost găsite rezultate pentru filtru!
Set antrenament Tourna Fill & Drill
Set antrenament Tourna Fill & Drill

Set antrenament
Tourna Fill & Drill

90,90 Lei
Set antrenament Tourna Ball & String for Fill & Drill

Set antrenament
Tourna Ball & String for Fill & Drill

40,40 Lei
Set antrenament Pro's Pro Tennis Trainer Iron Set

Set antrenament
Pro's Pro Tennis Trainer Iron Set

102,40 Lei

Calitate și durabilitate înalte a mingilor noastre de tenis cu bandă elastică

Cauți cele mai bune mingi de tenis cu bandă elastică pentru antrenamentul tău? Consultați gama noastră largă de mingi de tenis fabricate din cauciuc de înaltă calitate pentru rezistență și durabilitate excelente în timpul jocului.

Cele mai bune mingi de tenis cu bandă elastică pentru jucătorii profesioniști și amatori

Mingile noastre de tenis de cauciuc sunt ideale pentru jucătorii profesioniști și amatori datorită formei lor echilibrate și uniforme și rezistenței excelente la deteriorare. Scopul acestor mingi este de a face procesul de învățare a tenisului mai ușor atunci când nu ai un teren pe care să joci sau nu ai un partener de antrenament.

O gamă largă de mingi de tenis cu bandă elastică pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră

Veți găsi, de asemenea, mingi de tenis de diferite dimensiuni și niveluri de duritate, pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Încercați mingile noastre de tenis din cauciuc, cu bandă elastică, și convingeți-vă de calitatea lor.

Rezistența la deteriorare a mingilor noastre de tenis cu bandă de cauciuc

Mingile de tenis cu bandă de cauciuc ar trebui să fie extrem de durabile și să ofere lovituri constante, uniforme. Datorită utilizării materialelor de cea mai înaltă calitate, mingile pe care le veți găsi la Tennis Zone vor putea fi folosite în mod repetat fără nicio pierdere vizibilă a standardului de antrenament.

Experimentați calitatea mingilor noastre de tenis cu bandă elastică 

Mingile de tenis cu bandă elastică disponibile la Tennis Zone sunt un instrument ideal de antrenament care nu necesită să fii pe teren, prezența unui partener sau a unui perete împotriva căruia să bați mingea. Cu acest accesoriu, ne putem permite să ne antrenăm aproape oriunde. Verificați gama de mingi cu bandă elastică de la Tennis Zone și testați singur.

Ați plasați o comandă în numele unei companii înregistrate de UE, astfel încât în ​​magazinul nostru prețurile pentru comanda dvs. sunt afișate fără TVA. După plasarea comenzii, veți primi o factură cu TVA 0% împreună cu bunurile.