Transport gratuit de la 639 Lei
Transport gratuit de la 639 Lei
Peste 17.000 de produse
Peste 17.000 de produse
Retururi în  30 de zile
Retururi în 30 de zile

Benzi elastice extensoare SKLZ Pro Knit Mini Band Light

102,40 Lei
Cumpără și economisește cu
Programul de Loialitate
Livrare în 4-5 zile
Cantitate valabilă:
3 buc.

SKLZ Pro Knit Mini Band Light

102,40 Lei SKLZ Pro Knit Mini Band Light
    ST73496
SKLZ Pro Knit Mini Band Light Proiectat pentru cei care sunt serioși în ceea ce privește jocul...mai mult

SKLZ Pro Knit Mini Band Light

Proiectat pentru cei care sunt serioși în ceea ce privește jocul lor, SKLZ Pro Knit Mini Band Light oferă o modalitate ușoară și eficientă de a vă îmbunătăți atât forța și agilitatea părții superioare și inferioare a corpului. Acest instrument de antrenament avansat este potrivit pentru pasionații de tenis, deoarece permite o abordare țintită a întăririi musculare, menită în mod special să îmbunătățească performanța pe teren.

Design durabil și confortabil

Construită dintr-un material robust, dar flexibil, această mini-bandă de înaltă calitate va rezista la antrenamente intensive și frecvente. Dispune de o țesătură prietenoasă cu pielea, care nu vă va irita pielea chiar și în timpul celor mai viguroase antrenamente. Designul său unic asigură faptul că rămâne la locul ei în timpul oricărei activități, eliminând întreruperile inutile.

Culoare neagră pentru un aspect elegant și profesional

Având o culoare neagră dominantă, SKLZ Pro Knit Mini Band Light combină funcționalitatea cu un aspect elegant și încrezător. Acest echipament de fitness nu numai că vă îmbunătățește antrenamentul, dar se potrivește și cu orice ansamblu de antrenament, făcându-vă să arătați la fel de bine cum vă simțiți în timpul antrenamentului.

Experimentați beneficiile oferite de calitatea SKLZ

Având în vedere reputația mărcii SKLZ pentru articole sportive de top, puteți avea încredere că Pro Knit Mini Band Light va oferi o performanță remarcabilă. Construcția rezistentă asigură durabilitatea, în timp ce designul de înaltă eficiență oferă un antrenament optim.

Numărul produsului: ST73496
Culoarea principală: negru
Ați plasați o comandă în numele unei companii înregistrate de UE, astfel încât în ​​magazinul nostru prețurile pentru comanda dvs. sunt afișate fără TVA. După plasarea comenzii, veți primi o factură cu TVA 0% împreună cu bunurile.