Transport gratuit de la 639 Lei
Transport gratuit de la 639 Lei
Peste 17.000 de produse
Peste 17.000 de produse
Retururi în  30 de zile
Retururi în 30 de zile

Grip - înlocuire Pacific Pro Leather Grip brown 1P

87,00 Lei

Preț de vânzare recomandat

76,90 Lei Salvează 12 %
Aderența gripului: uscat
Grip grosime: 1,50
Overgrip perforat: Nu
Cumpără și economisește cu
Programul de Loialitate
Livrare în 5-6 zile
Cantitate valabilă:
1 buc.

Pacific Pro Leather Grip brown 1P

Articol-multiplu:
Cantitate Preț unitar
De la 3 buc. 71,40 Lei
76,90 Lei Pacific Pro Leather Grip brown 1P
    ST16031
Faceți cunoștință cu Pacific Pro Leather Grip- maro Simțiți spiritul jocului în fiecare...mai mult

Faceți cunoștință cu Pacific Pro Leather Grip- maro

Simțiți spiritul jocului în fiecare atingere cu Pacific Pro Leather Grip din piele. Frumos ambalat într-un maro bogat, acest produs oferă cea mai mare durabilitate, control și senzație de uscăciune pentru a vă oferi cea mai completă experiență de joc. Optați pentru acest grip de tenis premium din material natural de piele dacă sunteți în căutarea unui instrument ultra-rezistent, ideal pentru toți iubitorii de tenis, jucătorii ocazionali sau profesioniști.

Durabilitate excepțională

Grip-ul din piele Pacific Pro Leather este fabricat din piele naturală și tradițională, ceea ce garantează durabilitate extinsă și rezistență de neegalat. Acest grip din piele de calitate superioară va rezista chiar și celor mai viguroase meciuri, asigurând că fiecare mișcare a rachetei este precisă și puternică.

Control optim și senzație de uscăciune

Căutați un control optim și o senzație uscată superbă? Atunci acesta este grip-ul perfect pentru tine. Grip-ul din piele Pacific Pro garantează o senzație senzațională la fiecare lovitură, oferind un control excelent și o senzație sănătoasă și uscată chiar și în condiții umede și dificile.

Numărul produsului: ST16031
Numărul de overgripuri: 1
Aderența gripului: uscat
Material: Piele
Culoarea principală: maro
Grip grosime: 1,50
Overgrip perforat: Nu
Cum să alegi un grip pentru racheta de tenis Tenisul este un sport în care cele mai mici...mai mult
Cum să alegi un grip pentru racheta de tenis

Cum să alegi un grip pentru racheta de tenis

Tenisul este un sport în care cele mai mici detalii joacă un rol foarte important. Un lucru important atunci când pregătești o rachetă de tenis pentru joc este să ai un grip pe mâner adecvat și curat. Împărțim gripurile în gripuri de bază și overgripuri. Gripul de bază este cel care se află pe fiecare rachetă în momentul în care o cumperi. Acestea sunt gripuri de aproximativ 2 mm grosime, din plastic si piele. Îndeplinesc mai multe funcții: absorb umezeala, îți oferă confort de prindere în timp ce le ți. Overgripurile sunt benzi subțiri de aproximativ 0,4-0,7 mm grosime, care se aplică pe mânerul de bază în funcție de preferințele jucătorului și de parametrul principal al gripului, care este cel mai important pentru jucător. Aceasta poate fi absorbția umidității atunci când jucătorului îi transpiră rapid mâinile sau gripul este lipicios când jucătorul dorește să aibă o prindere fermă. Benzile exterioare pot fi mai uscate sau umede, iar alegerea depinde doar de jucător. Acestea îngroșează ușor mânerul rachetei, ceea ce depinde de grosimea overgripului și de metoda și rezistența cu care sunt puse. De asemenea, îndeplinesc funcții igienice și estetice prin alegerea culorii potrivite. Acestea trebuie înlocuite atunci când își pierd proprietățile și când devin foarte murdare sau încep să se uzeze vizibil.

Ați plasați o comandă în numele unei companii înregistrate de UE, astfel încât în ​​magazinul nostru prețurile pentru comanda dvs. sunt afișate fără TVA. După plasarea comenzii, veți primi o factură cu TVA 0% împreună cu bunurile.