Transport gratuit de la 639 Lei
Transport gratuit de la 639 Lei
Peste 17.000 de produse
Peste 17.000 de produse
Retururi în  30 de zile
Retururi în 30 de zile

Grip - înlocuire MSV Soft Tac Perforated white 1P

Grip - înlocuire MSV Soft Tac Perforated white 1P
33,40 Lei
Aderența gripului: uscat
Grip grosime: 2,00
Overgrip perforat: da
Cumpără și economisește cu
Programul de Loialitate
Livrare în 4-5 zile
variante:
Grip - înlocuire MSV Soft Tac Perforated black 1P
MSV Soft Tac Perforated black 1P
Mai mult
Cantitate valabilă:
4+ buc.

MSV Soft Tac Perforated white 1P

Articol-multiplu:
Cantitate Preț unitar
De la 3 buc. 30,90 Lei
33,40 Lei MSV Soft Tac Perforated white 1P
    ST16024
Grip Tenis MSV Soft Tac Perforated- Alb Excelează în jocul tău cu acest grip de tenis premium...mai mult

Grip Tenis MSV Soft Tac Perforated- Alb

Excelează în jocul tău cu acest grip de tenis premium foarte rezistent și cu o senzație moale, MSV Soft Tac Perforated White. Ingineria sa pune accentul pe confort și durabilitate, asigurând în același timp un joc excepțional, ceea ce o face alegerea ideală, fie că te antrenezi sau participi la un Grand Slam. Acest grip alb adaugă o notă de stil și eleganță rachetei tale, îmbunătățind în același timp senzația în fiecare lovitură pe care o faci.

Numărul produsului: ST16024
Numărul de overgripuri: 1
Aderența gripului: uscat
Material: Sintetic
Culoarea principală: alb
Grip grosime: 2,00
Overgrip perforat: da
Cum să alegi un grip pentru racheta de tenis Tenisul este un sport în care cele mai mici...mai mult
Cum să alegi un grip pentru racheta de tenis

Cum să alegi un grip pentru racheta de tenis

Tenisul este un sport în care cele mai mici detalii joacă un rol foarte important. Un lucru important atunci când pregătești o rachetă de tenis pentru joc este să ai un grip pe mâner adecvat și curat. Împărțim gripurile în gripuri de bază și overgripuri. Gripul de bază este cel care se află pe fiecare rachetă în momentul în care o cumperi. Acestea sunt gripuri de aproximativ 2 mm grosime, din plastic si piele. Îndeplinesc mai multe funcții: absorb umezeala, îți oferă confort de prindere în timp ce le ți. Overgripurile sunt benzi subțiri de aproximativ 0,4-0,7 mm grosime, care se aplică pe mânerul de bază în funcție de preferințele jucătorului și de parametrul principal al gripului, care este cel mai important pentru jucător. Aceasta poate fi absorbția umidității atunci când jucătorului îi transpiră rapid mâinile sau gripul este lipicios când jucătorul dorește să aibă o prindere fermă. Benzile exterioare pot fi mai uscate sau umede, iar alegerea depinde doar de jucător. Acestea îngroșează ușor mânerul rachetei, ceea ce depinde de grosimea overgripului și de metoda și rezistența cu care sunt puse. De asemenea, îndeplinesc funcții igienice și estetice prin alegerea culorii potrivite. Acestea trebuie înlocuite atunci când își pierd proprietățile și când devin foarte murdare sau încep să se uzeze vizibil.

Ați plasați o comandă în numele unei companii înregistrate de UE, astfel încât în ​​magazinul nostru prețurile pentru comanda dvs. sunt afișate fără TVA. După plasarea comenzii, veți primi o factură cu TVA 0% împreună cu bunurile.