Transport gratuit de la 639 Lei
Transport gratuit de la 639 Lei
Peste 17.000 de produse
Peste 17.000 de produse
Retururi în  30 de zile
Retururi în 30 de zile

Grip - înlocuire MSV Soft Tac Perforated black 1P

Cadouri
Grip - înlocuire MSV Soft Tac Perforated black 1P
30,78 Lei
Aderența gripului: uscat
Grip grosime: 2,00
Overgrip perforat: da
Cumpără și economisește cu
Programul de Loialitate
Livrare în 4-5 zile
variante:
Grip - înlocuire MSV Soft Tac Perforated white 1P
MSV Soft Tac Perforated white 1P
Mai mult
Cantitate valabilă:
4+ buc.

MSV Soft Tac Perforated black 1P

Articol-multiplu:
Cantitate Preț unitar
De la 3 buc. 29,89 Lei
30,78 Lei MSV Soft Tac Perforated black 1P
    ST16023
MSV Soft Tac Perforated Tenis grip (1 buc) - Negru Dezlănțuie-ți întregul potențial pe terenul...mai mult

MSV Soft Tac Perforated Tenis grip (1 buc) - Negru

Dezlănțuie-ți întregul potențial pe terenul de tenis cu MSV Soft Tac Perforated Tennis grip de culoare neagră. Proiectat în mod expert pentru o utilizare de înaltă performanță, acest înveliș de bază de calitate superioară prezintă o combinație ideală de microfibră și acoperire PU pentru a oferi o aderență extrem de moale și antiderapantă pentru racheta oricărui jucător. Absorbția excelentă a șocurilor și durabilitatea înzestrată de acest grip ajută la asigurarea unui confort de joc excepțional, promițând în același timp o rezistență de lungă durată pentru un joc competitiv de durată.

Absorbție superioară a transpirației

O caracteristică distinctivă a acestui grip MSV Soft Tac Perforated este perforația integrată. Această caracteristică permite o absorbție extrem de eficientă a umezelii, eliminând astfel în mod eficient excesul de transpirație de pe suprafața grip-ului, asigurându-vă că mențineți o aderență optimă pe parcursul celor mai intense meciuri.

Numărul produsului: ST16023
Numărul de overgripuri: 1
Aderența gripului: uscat
Material: Sintetic
Culoarea principală: negru
Grip grosime: 2,00
Overgrip perforat: da
Cum să alegi un grip pentru racheta de tenis Tenisul este un sport în care cele mai mici...mai mult
Cum să alegi un grip pentru racheta de tenis

Cum să alegi un grip pentru racheta de tenis

Tenisul este un sport în care cele mai mici detalii joacă un rol foarte important. Un lucru important atunci când pregătești o rachetă de tenis pentru joc este să ai un grip pe mâner adecvat și curat. Împărțim gripurile în gripuri de bază și overgripuri. Gripul de bază este cel care se află pe fiecare rachetă în momentul în care o cumperi. Acestea sunt gripuri de aproximativ 2 mm grosime, din plastic si piele. Îndeplinesc mai multe funcții: absorb umezeala, îți oferă confort de prindere în timp ce le ți. Overgripurile sunt benzi subțiri de aproximativ 0,4-0,7 mm grosime, care se aplică pe mânerul de bază în funcție de preferințele jucătorului și de parametrul principal al gripului, care este cel mai important pentru jucător. Aceasta poate fi absorbția umidității atunci când jucătorului îi transpiră rapid mâinile sau gripul este lipicios când jucătorul dorește să aibă o prindere fermă. Benzile exterioare pot fi mai uscate sau umede, iar alegerea depinde doar de jucător. Acestea îngroșează ușor mânerul rachetei, ceea ce depinde de grosimea overgripului și de metoda și rezistența cu care sunt puse. De asemenea, îndeplinesc funcții igienice și estetice prin alegerea culorii potrivite. Acestea trebuie înlocuite atunci când își pierd proprietățile și când devin foarte murdare sau încep să se uzeze vizibil.

Ați plasați o comandă în numele unei companii înregistrate de UE, astfel încât în ​​magazinul nostru prețurile pentru comanda dvs. sunt afișate fără TVA. După plasarea comenzii, veți primi o factură cu TVA 0% împreună cu bunurile.