Transport gratuit de la 639 Lei
Transport gratuit de la 639 Lei
Peste 17.000 de produse
Peste 17.000 de produse
Retururi în  30 de zile
Retururi în 30 de zile

Grip - înlocuire MSV Soft Stich black 1P

Cadouri
Grip - înlocuire MSV Soft Stich black 1P
30,78 Lei
Aderența gripului: uscat
Grip grosime: 2,20
Overgrip perforat: da
Cumpără și economisește cu
Programul de Loialitate
Livrare în 4-5 zile
variante:
Grip - înlocuire MSV Soft Stich white 1P
MSV Soft Stich white 1P
Mai mult
Cantitate valabilă:
4 buc.

MSV Soft Stich black 1P

Articol-multiplu:
Cantitate Preț unitar
De la 3 buc. 29,89 Lei
30,78 Lei MSV Soft Stich black 1P
    ST16020
MSV Soft Stich negru - Grip tenis Pregătește-te pentru o aderență excelentă. Conceput pentru...mai mult

MSV Soft Stich negru - Grip tenis

Pregătește-te pentru o aderență excelentă. Conceput pentru performanță, MSV Soft Stich (1 bucată) în negru clasic este cea mai bună opțiune pentru orice pasionat de tenis care prețuiește confortul la fel de mult ca și performanța. Oferind o aderență superioară, o atingere moale și o durabilitate impresionantă, acest grip va fi partenerul tău constant pe terenul de tenis.

Suprafață perforată

Ceea ce face ca acest produs să iasă în evidență față de restul pieței este suprafața sa perforată antialunecoasă. Perforația aplicată cu pricepere asigură o absorbție maximă a transpirației, permițându-vă să vă concentrați asupra jocului fără griji. Suprafața neagră lucioasă ajută nu doar la controlul mingii, ci asigură și o estetică atractivă, care să se potrivească cu racheta și personalitatea ta.

Design cu cusături suplimentare pentru siguranța aderenței

Experimentați o siguranță superioară a aderenței cu designul său cusut unic. Alergând de-a lungul întregii lungimi a grip-ului, modelul cusut ridicat asigură o prindere fără alunecare, oferindu-vă o prindere sigură și încrezătoare în orice moment.

Aderență uscată

Oferind o senzație uscată și neaderentă a aderenței, MSV Soft Stich asigură că nicio alunecare minoră nu vă afectează performanța. Acest grip special a fost lucrat la perfecțiune, oferindu-ți o senzație subtil lipicioasă care previne alunecarea chiar și în timpul celor mai competitive jocuri.

Numărul produsului: ST16020
Numărul de overgripuri: 1
Aderența gripului: uscat
Material: Sintetic
Culoarea principală: negru
Grip grosime: 2,20
Overgrip perforat: da
Cum să alegi un grip pentru racheta de tenis Tenisul este un sport în care cele mai mici...mai mult
Cum să alegi un grip pentru racheta de tenis

Cum să alegi un grip pentru racheta de tenis

Tenisul este un sport în care cele mai mici detalii joacă un rol foarte important. Un lucru important atunci când pregătești o rachetă de tenis pentru joc este să ai un grip pe mâner adecvat și curat. Împărțim gripurile în gripuri de bază și overgripuri. Gripul de bază este cel care se află pe fiecare rachetă în momentul în care o cumperi. Acestea sunt gripuri de aproximativ 2 mm grosime, din plastic si piele. Îndeplinesc mai multe funcții: absorb umezeala, îți oferă confort de prindere în timp ce le ți. Overgripurile sunt benzi subțiri de aproximativ 0,4-0,7 mm grosime, care se aplică pe mânerul de bază în funcție de preferințele jucătorului și de parametrul principal al gripului, care este cel mai important pentru jucător. Aceasta poate fi absorbția umidității atunci când jucătorului îi transpiră rapid mâinile sau gripul este lipicios când jucătorul dorește să aibă o prindere fermă. Benzile exterioare pot fi mai uscate sau umede, iar alegerea depinde doar de jucător. Acestea îngroșează ușor mânerul rachetei, ceea ce depinde de grosimea overgripului și de metoda și rezistența cu care sunt puse. De asemenea, îndeplinesc funcții igienice și estetice prin alegerea culorii potrivite. Acestea trebuie înlocuite atunci când își pierd proprietățile și când devin foarte murdare sau încep să se uzeze vizibil.

Ați plasați o comandă în numele unei companii înregistrate de UE, astfel încât în ​​magazinul nostru prețurile pentru comanda dvs. sunt afișate fără TVA. După plasarea comenzii, veți primi o factură cu TVA 0% împreună cu bunurile.