Transport gratuit de la 639 Lei
Transport gratuit de la 639 Lei
Peste 17.000 de produse
Peste 17.000 de produse
Retururi în  30 de zile
Retururi în 30 de zile

Brelocuri Babolat Mini Tennis

29,00 Lei

Preț de vânzare recomandat

25,40 Lei Salvează 12 %
Cumpără și economisește cu
Programul de Loialitate
Livrare în 3-4 zile
Cantitate valabilă:
4+ buc.

Babolat Mini Tennis

25,40 Lei Babolat Mini Tennis
    ST01531
Descoperă breloc Babolat Mini Tennis Ball Keyring Vă prezentăm brelocul Babolat Mini Tennis...mai mult

Descoperă breloc Babolat Mini Tennis Ball Keyring

Vă prezentăm brelocul Babolat Mini Tennis Ball Keyring - companionul perfect pentru pasionații de tenis, care se dublează ca accesoriu de efect. Acest superb breloc cu design superb a fost inspirat de dragostea pentru tenis și de pasiunea Babolat față de furnizarea de produse de tenis de cea mai înaltă calitate.

Design și calitate

O minune vizuală, brelocul Babolat Mini Tennis Ball Keyring este realizat impecabil în forma unei mingi de tenis. Punctul culminant, însă, este calitatea materialului. La fel ca o minge de tenis adevărată, acest breloc este confecționat dintr-o țesătură identică, înzestrată cu aceeași durabilitate și rezistență incredibilă. Culoarea sa predominantă este o nuanță vibrantă de galben, care încapsulează în mod strălucit spiritul energic al tenisului. Acest breloc autentic de la Babolat are ca scop adăugarea unui strop de amuzament la obiectele pe care le purtați zi de zi, aducând în același timp un omagiu sportului pe care îl prețuiți.

Utilizare și compatibilitate

Oricât de robust, brelocul Babolat Mini Tennis Ball Keyring rămâne un accesoriu ușor, perfect potrivit atât pentru chei, cât și pentru genți. Fie că ieșiți la o întâlnire ocazională, la un meci de tenis sau la simple sarcini zilnice, acest breloc vă oferă șansa de a vă exprima stilul și pasiunea unică. Sunt cadouri excelente pentru familia și prietenii iubitori de tenis sau ca răsfăț personal pentru fanii înfocați ai tenisului.

Numărul produsului: ST01531
Culoarea principală: galben
Ambalare (număr de bucăți): 1
Ați plasați o comandă în numele unei companii înregistrate de UE, astfel încât în ​​magazinul nostru prețurile pentru comanda dvs. sunt afișate fără TVA. După plasarea comenzii, veți primi o factură cu TVA 0% împreună cu bunurile.