Transport gratuit de la 639 Lei
Transport gratuit de la 639 Lei
Peste 17.000 de produse
Peste 17.000 de produse
Retururi în  30 de zile
Retururi în 30 de zile

Antivibrator Solinco Vibration Damper Hyper-Sorb 2P - Verde

Ultimul preț: 28,90 Lei
Acest produs nu este momentan disponibil, dar este posibil să fie interesat în următoarele:
    ST84993
Introducere în Solinco Vibration Damper Hyper-Sorb 2 buc. - Verde Experimentați nivelul suprem...mai mult

Introducere în Solinco Vibration Damper Hyper-Sorb 2 buc. - Verde

Experimentați nivelul suprem de confort și performanță sporită cu amortizorul de vibrații Solinco Vibration Damper Hyper-Sorb într-o culoare verde vibrantă. Proiectat meticulos cu obiectivul de a oferi excelență absolută, acest amortizor de vibrații introduce o nouă dimensiune în jocul tău de tenis, oferind o absorbție remarcabilă a vibrațiilor.

Absorbție supremă a vibrațiilor

Acest amortizor de ultimă generație absoarbe eficient șocurile și vibrațiile nedorite, oferind o experiență de joc optimă. Fabricat din material flexibil, care amortizează vibrațiile, se întinde pe cele două corzi principale ale rachetei dvs., asigurând o acoperire mare pentru o reducere maximă a vibrațiilor.

Design și culoare imaculate

Având o culoare verde vibrantă, Solinco Vibration Damper Hyper-Sorb adaugă o notă estetică plăcută echipamentului dvs. de joc. Designul său elegant și compact completează perfect calitatea pe care o oferă, făcându-l un accesoriu valoros pentru echipamentul tău.

Numărul produsului: ST84993
Cod produs: 1920365
Culoare: Verde
Număr de antivibratoare: 2
Ați plasați o comandă în numele unei companii înregistrate de UE, astfel încât în ​​magazinul nostru prețurile pentru comanda dvs. sunt afișate fără TVA. După plasarea comenzii, veți primi o factură cu TVA 0% împreună cu bunurile.