Transport gratuit de la 639 Lei
Transport gratuit de la 639 Lei
Peste 17.000 de produse
Peste 17.000 de produse
Retururi în  30 de zile
Retururi în 30 de zile

Benzi elastice extensoare Tiguar Power Band III

136,90 Lei
Cumpără și economisește cu
Programul de Loialitate
Livrare în 4-5 zile
variante:
Benzi elastice extensoare Tiguar Power Band IV
Tiguar Power Band IV
Mai mult
Cantitate valabilă:
1 buc.

Tiguar Power Band III

136,90 Lei Tiguar Power Band III
    ST74853
Tiguar Power Band III - Rezistență și durabilitate maximă Bandă de rezistență specializată...mai mult

Tiguar Power Band III - Rezistență și durabilitate maximă

Bandă de rezistență specializată pentru sportivii avansați

Exploatează întregul potențial al antrenamentului tău de tenis cu Tiguar Power Band III. Aceste benzi de exerciții sunt special concepute pentru jucătorii de tenis avansați, oferind o rezistență ridicată pentru exercițiile de antrenament de putere și forță. Culoarea măslinie și construcția solidă fac din ea o alegere atractivă din punct de vedere vizual, care este, de asemenea, construită să dureze. Cu caracteristici care ies în evidență, cum ar fi sistemul original de marcare grafică a rezistenței, este o investiție, care, la propriu, se întinde mai departe pentru tine.

Versatilitate 

Cu o gamă largă de utilizări, Tiguar Power Band III este perfect atât pentru dezvoltare, cât și pentru reabilitare. Folosiți-o ca parte a încălzirii dinaintea meciului, împingând împotriva rezistenței sale pentru a vă trezi mușchii. Alternativ, încheiați-vă sesiunea de antrenament efectuând exerciții de întindere și flexibilitate profunde pentru a vă răcori. Vă reabilitați în urma unei accidentări sau căutați să întăriți anumiți mușchi? Power Band vă poate ajuta și în acest sens.

Grafică inteligentă

Nu vă mai întrebați ce nivel de întindere ar trebui să urmăriți. Power Band III are un sistem inovator de marcare a rezistenței grafice, care vă permite să știți cât de mult efort trebuie să depuneți pentru o întindere optimă în timpul antrenamentelor.

Numărul produsului: ST74853
Ambalare (număr de bucăți): 1
Ați plasați o comandă în numele unei companii înregistrate de UE, astfel încât în ​​magazinul nostru prețurile pentru comanda dvs. sunt afișate fără TVA. După plasarea comenzii, veți primi o factură cu TVA 0% împreună cu bunurile.