Transport gratuit de la 639 Lei
Transport gratuit de la 639 Lei
Peste 17.000 de produse
Peste 17.000 de produse
Retururi în  30 de zile
Retururi în 30 de zile

Grip - înlocuire Pro's Pro B 70 1P

Cadouri
Ultimul preț: 26,51 Lei
Acest produs nu este momentan disponibil, dar este posibil să fie interesat în următoarele:
Ultimul preț: 26,51 Lei
Grip grosime: 1,75
Overgrip perforat: da
Cumpără și economisește cu
Programul de Loialitate
Produs indisponibil
Articol-multiplu:
Cantitate Preț unitar
De la 3 buc. 26,21 Lei
Acest produs nu este momentan disponibil, dar este posibil să fie interesat în următoarele:
SELECTAT PENTRU TINE
26,51 Lei Pro's Pro B 70 1P
    ST16081
Grip de tenis Pro's Pro B70  Vă prezentăm grip-ul de tenis Pro's Pro B70, care combină...mai mult

Grip de tenis Pro's Pro B70 

Vă prezentăm grip-ul de tenis Pro's Pro B70, care combină combinația perfectă de confort, control și durabilitate. Acest grip uimitor, scăldat într-o culoare aurie metalică originală, prezintă o declarație îndrăzneață, dar elegantă, care îți ridică performanța în fiecare meci.

Control excelent al suprafeței

Construită cu o suprafață anti-alunecare de calitate superioară, micro-ștanțată, Pro's Pro B70 garantează o aderență excelentă, feedback haptic și control al rachetei în orice condiții. Indiferent de stilul dvs. de joc, veți aprecia fără îndoială controlul constant al acestui overgrip de tenis de nivel de elită.

Super absorbant și amortizor de vibrații

Fie că este o zi toridă de vară sau un meci cu presiune ridicată, nu lăsați transpirația să vă întrerupă seria de victorii. Acest wrap de tenis este conceput pentru a oferi un nivel ridicat de absorbție a transpirației, menținându-vă mâinile uscate și asigurându-vă o aderență fermă și fiabilă în orice moment. În mod notabil, Pro's Pro B70 servește, de asemenea, la amortizarea eficientă a vibrațiilor, oferind o experiență de joc mai confortabilă, reducând în același timp riscul apariției cotului de tenis.

Numărul produsului: ST16081
Numărul de overgripuri: 1
Material: Sintetic
Culoarea principală: maro
Grip grosime: 1,75
Overgrip perforat: da
Cum să alegi un grip pentru racheta de tenis Tenisul este un sport în care cele mai mici...mai mult
Cum să alegi un grip pentru racheta de tenis

Cum să alegi un grip pentru racheta de tenis

Tenisul este un sport în care cele mai mici detalii joacă un rol foarte important. Un lucru important atunci când pregătești o rachetă de tenis pentru joc este să ai un grip pe mâner adecvat și curat. Împărțim gripurile în gripuri de bază și overgripuri. Gripul de bază este cel care se află pe fiecare rachetă în momentul în care o cumperi. Acestea sunt gripuri de aproximativ 2 mm grosime, din plastic si piele. Îndeplinesc mai multe funcții: absorb umezeala, îți oferă confort de prindere în timp ce le ți. Overgripurile sunt benzi subțiri de aproximativ 0,4-0,7 mm grosime, care se aplică pe mânerul de bază în funcție de preferințele jucătorului și de parametrul principal al gripului, care este cel mai important pentru jucător. Aceasta poate fi absorbția umidității atunci când jucătorului îi transpiră rapid mâinile sau gripul este lipicios când jucătorul dorește să aibă o prindere fermă. Benzile exterioare pot fi mai uscate sau umede, iar alegerea depinde doar de jucător. Acestea îngroșează ușor mânerul rachetei, ceea ce depinde de grosimea overgripului și de metoda și rezistența cu care sunt puse. De asemenea, îndeplinesc funcții igienice și estetice prin alegerea culorii potrivite. Acestea trebuie înlocuite atunci când își pierd proprietățile și când devin foarte murdare sau încep să se uzeze vizibil.

Ați plasați o comandă în numele unei companii înregistrate de UE, astfel încât în ​​magazinul nostru prețurile pentru comanda dvs. sunt afișate fără TVA. După plasarea comenzii, veți primi o factură cu TVA 0% împreună cu bunurile.